vrijdag 30 september 2011

jeuh!!


bullet - car

In dit spel ben je inderdaad een kogel óf een auto. Schakelen tussen auto en kogel doe je met de spatiebalk. Gassen met de pijltjestoetsen. Meer info staat onder het spel.

woensdag 28 september 2011

gevaar op de planeet

balletje schieten

In dit spelletje heb je eigenlijk alleen maar de muis en de spatiebalk nodig. En de P als je wil pauzeren. Maar waarom zou je dat doen. Op je basis kun je zien hoeveel munitie je nog hebt.

maandag 26 september 2011

Ruzie om een lolly:

Geinig bommen gooien

Hoe verzinnen ze het elke keer toch weer: geinige spelletjes waarbij je iemand een bom naar z'n hoofd moet gooien. Je hebt het al 100 keer gezien en tóch is het weer leuk:

zaterdag 24 september 2011

donderdag 22 september 2011

de eerste held

In dit coole klikspelletje moet je kleine puzzeltjes oplossen om steeds verder te komen en uiteindelijk de grote monsters verslaan. Ziet er mooi uit en speelt lekker vlotjes.

tijd voor een sprookje


dinsdag 20 september 2011

Star Wars met kittens

Top Tilers

Maak alle vakjes op zonder dat de varkentjes je te pakken krijgen. Ook zijn er leuke bonussen te verdienen. Spelen met de pijltjestoetsen.

zaterdag 17 september 2011

help eens een alien

Deze alien moet van de ene plek naar de andere hupsen. Jij mag hem daar bij helpen. Gelukkig komt er een grafiekje in beeld zodat je nog een beetje kunt inschatten waar je terecht komt.

Oei, dit is wel heel erg slecht!

donderdag 15 september 2011

vanmiddag een stukje wakeskating doen?

Wakeskating? Yep een kruising tussen wakeboarden en skaten. Het ziet er in elk geval spectaculair uit. (Als deze knakkers het doen).

Angry Birds online

Het populairste spel van dit moment nu te spelen op je PC. Uitleg lijkt me niet nodig maar het heeft iets te maken met vogeltjes wegschieten om andere vogels te bevrijden...

maandag 12 september 2011

1 tegen 100

Misschien ken je het TV-spelletje 1 tegen 100. Natuurlijk wil je liever niet met je knar op TV dus kun je het nu ook lekker thuis spelen:

Waar is Wall-E?

Op dit plaatje (ik zou hem even aanklikken als ik jou was) Staan zo ongeveer alle robots die ooit op TV of in een film te zien zijn geweest. Wall-E staat er ook op maar dan moet je wel even zoeken...

zaterdag 10 september 2011

Kung Fu penalty

In Kung Fu Kickoff moet je een papiertje tussen de vingers van Po doorschieten. Als Po aan de beurt is moet je het doeltje een beetje ongelukkig plaatsen zodat hij niet kan scoren.

donderdag 8 september 2011

Raadplaatje: wie is dit?

Morgen het antwoord op deze Blog..

Mep Justin Bieber een eind weg!

Zou het niet leuk zijn als je Justin Bieber een enorme mep kon verkopen? Oh, dat kan?! Mooi. Klik op Launch en klik dan nog een paar keer op de vliegende Bieber om hem wat verder te krijgen..

woensdag 7 september 2011

In het vogelhuisje..

Mensen die FlintBlog al wat langer bezoeken kennen dit reclame-filmpje wel. Maar toch: zet het filmpje op groot en let op de details. (tip: de klok!)

animatie-dinsdag!

dinsdag 6 september 2011

van je hond moet je het hebben..

Photobucket

pudding gooien met een teddybeer

In dit spelletje verzamel je puddinkjes. Die puddinkjes gooi je vervolgens weer naar boze puddingmonsters. Of zo. Tikkie raar verhaal maar het levert wel een geinig platform-spelletje op.

maandag 5 september 2011

meester van de gym, let u even op?

crossen en knallen tegelijk!

In deze game moet je niet alleen de wielen aan de onderkant van je auto houden (pijltjestoetsen). Je kan af en toe ook nog een raketje laten knallen! (XenC).

zaterdag 3 september 2011

Tijd voor een vette zomerse remix!

Op Soundcloud kun je heule vette muziek vinden. Vandaag is dat ook weer gelukt check deze maar eens: